Ultrasoon reinigen

Home Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reiniging

Wat is ultrasoon reinigen?

Naast het hoge druk reinigen hebben we alweer een aantal jaren een andere, effectieve reinigingsmethode ter hand genomen. De reiniging met onze ultrasoon reiniger. Deze unit stelt ons in staat om de lastigste problemen te reduceren tot een ‘minimaal obstakel’.  Indien het object in kwestie geschikt is voor ultrasoon reinigen, zal deze na reiniging weer zeer dicht bij zijn oorspronkelijke waarden uitkomen.

Het ultrasoon reinigen biedt uitkomst wanneer hogedruk reiniging onuitvoerbaar is. Wanneer reiniging van een complex onderdeel (bijna) niet mogelijk blijkt, kunnen we met ultrasoon reinigen toch een oplossing aanbieden. Eenvoudig uitgelegd werkt het zo: een ultrasoon machine reinigt door middel van geluidsgolven die het vuil van het object ‘losmaakt’. Dit in combinatie met een voor het object geschikt reinigingsmiddel zorgt voor een zeer intensieve en effectieve reiniging waarmee wij verbluffende resultaten verkrijgen.

Wat wordt er met de ultrasoon unit gereinigd?

O.a.

  • Schakels
  • Complexe onderdelen (qua materiaal) geschikt voor ultrasone reiniging
  • Motorwaterkoelers (i.c.m. lage druk reiniging)
  • Platenkoelers (i.c.m. lage druk reiniging)

Grondig ultrasoon reinigen door middel van iets simpels als geluidsgolven. Het klinkt mooi en dit is het ook.

Het kunnen reduceren van rendementsverlies van de klant is de winst op zich!

Belangrijk: deze vorm van reiniging kan NIET op locatie worden uitgevoerd. Het te reinigen onderdeel zal moeten worden uitgebouwd, gereinigd en teruggeplaatst of retour worden gestuurd/gehaald.

geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!