Gebruik van warmtewisselaars in de teelt

Home Voor wie? Gebruik van warmtewisselaars in de teelt
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Gebruik van warmtewisselaars in de teelt

Het gebruik van warmtewisselaars in de teelt is een ideale manier om in de eigen energiebehoefte te voorzien.

Het reinigen van de warmtewisselaars als rookgaskoelers en condensors is een veel voorkomende komende taak binnen onze branche. En met plezier en gedrevenheid voeren wij de reiniging uit aan deze elementen om de WKK installatie vlot te laten draaien.

De glastuinbouw is één van de grotere branches die gebruik maakt van warmtekracht. Dit scheelt hen immers enorm in de energiekosten! Zij kunnen op deze manier voorzien in hun eigen energie, en zijn op deze manier niet direct afhankelijk van een energieverstrekker.

Het zijn niet alleen rookgaskoelers en condensors  die vervuilen en vastlopen. Ook andere warmtewisselaars hebben soms een duwtje nodig. Reiniging en vervangen van platenwisselaars, motorwaterkoelers en diverse andere warmtewisselaars zijn net zo goed regelmatig toe aan een reinigingsbeurt om hun rendement op peil te houden.

Het is belangrijk altijd stand-by te zijn. Er is voor een kweker geen grotere ramp dan dat zijn WKK installatie vlak voor Valentijnsdag de geest geeft omdat bijvoorbeeld de rookgaskoeler of condensor ernstig vervuild is.

Fijn is het dan deze mensen te kunnen helpen en hun zorgen enigszins weg te mogen nemen door hard aan het werk te gaan!  Het is dan erg prettig een kweker met een tevreden gevoel achter te laten zodat ze met een gerust hart Valentijnsdag of Moederdag tegemoet kunnen zien!

Dus maakt u gebruik van warmtewisselaars in de teelt ? Wij staan voor u klaar en reinigen uw wisselaar zodat uw gewassen optimaal van de warmte kunnen genieten!