VCA certificering

Home I.C.E. VCA certificering
profiteerOok

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Certificeringen VCA/ VEWA

Zoals we eerder zeiden, milieu is voor belangrijk. We delen de visie met onze klanten omtrent de zorg voor het milieu. Hiernaast geniet veiligheid ook onze prioriteit.

Deze gegevens hebben wij vast weten te leggen middels een VCA* certificering. We vinden het voor ons én onze klanten, belangrijk te laten zien dat wij waarden en normen m.b.t. veiligheid en milieu kunnen delen.

Behalve een VCA certificering zijn de medewerkers ook in het bezit van een VEWA certificaat. Dit is vaak nodig vij Naast de certificering van het bedrijf, zijn natuurlijk ook alle medewerkers in het bezit van een VCA diploma

Het VeWa certificaat is bestemd voor werkzaamheden die verricht moeten worden in en om warmtevoorzieningsystemen waarbij de opdrachtgever een energie/warmtebedrijf betreft.