Hogedruk reinigen

Home Hogedruk reinigen

Met hogedruk reinigen is onze belangrijkste tak van sport. Hiermee zijn we in 1996 gestart en is een reinigingsmethode die we bijna dagelijks toepassen.
De (reinigings)werkzaamheden vinden plaats in zowel onze thuisbasis Noardburgum als door het hele land. Doordat wij een mobiele reinigingsunit hebben, kunnen we onze werkzaamheden op (bijna) elke willekeurige locatie uitvoeren.
Klanten kunnen snel en effectief geholpen worden en we hebben door de jaren heen al op heel veel locaties de spreekwoordelijke bezem door het uitlaatsysteem heen gehaald. Want het goed reinigen van warmtewisselaars is dat waar we goed in zijn!

Met hogedruk reinigen of i.c.m. ultrasoon

Wat wordt er met hogedruk en/of lagedruk gereinigd? O.a.:

Rookgaskoelers (hoge druk)
Condensors (hoge druk)
Motorwaterkoelers (lage druk i.c.m. ultrasoon)
Platenkoelers (i.c.m. ultrasoon)
Schepen (hogedruk)
Leidingen (hogedruk)
Fanbanken (lagedruk)
Tafelkoelers (lagedruk)

Het grote voordeel van hogedruk reinigen is het snelle resultaat op korte termijn. Veel vuil elimineren d.m.v. deze milieuvriendelijke manier van reinigen blijft succesvol op lange termijn. Wanneer hogedruk schade zou kunnen veroorzaken maken wij gebruik van reiniging d.m.v. lagedruk om alsnog het beoogde resultaat te behalen.
Doorgaans gaan we met onze vrachtwagen naar de klant waardoor we snel en adequaat onze diensten verlenen. Onze wagens zijn volledig uitgerust met o.a. de hogedruk installatie en alle benodigde middelen waarmee wij onze units compleet en volledig bevoorraden.

Voor hogedruk reinigen

Voor

na hogedruk reinigen

Na

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!