Warmtekracht bij de waterschappen

Home Voor wie? Warmtekracht bij de waterschappen
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Warmtekracht bij de waterschappen

Zolang wij werkzaam zijn in deze branche hebben we onze diensten ook al mogen verlenen bij de waterschappen. Het is dan ook geweldig dat deze werkzaamheden zich in de loop van de tijd alleen maar uitgebreid hebben.

Het gebruik van warmtekracht bij de Waterschappen op diverse Riool Water Zuivering Installatie (RWZI) locaties dikwijls laat zich dikwijls zien door gebruik van een WKK (warmtekracht) installatie. En u voelt hem al aankomen, ook deze verlangen regelmatig onderhoud. Voor het reinigen van een warmtewisselaar als bijvoorbeeld een platenwisselaar, of het vervangen hiervan, draaien wij onze hand niet om.

Regelmatig reinigen (of vervangen) wij een rookgaskoeler, condensor, TSA, een interkoeler of bijvoorbeeld een platenkoeler. Hiermee is de klant geholpen en kan de installatie blijven draaien en zijn werk blijven doen.

Wanneer wij gevraagd worden deze werkzaamheden voor onze rekening te nemen of om andere problemen op te lossen zetten wij onze schouders er graag  onder!

 

beekje