Reiniging van roetfilters

Home Specials & Maatwerk Reiniging van roetfilters
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Reiniging van roetfilters

Al geruime tijd reinigen wij meer dan warmtewisselaars. Naast de gebruikelijke reinigingswerkzaamheden verzorgen wij ook de reiniging van roetfilters.
Roetfilters komen veel en vaak voor bij allerhande dieselmotoren welke te vinden zijn op o.a. vrachtwagens, auto’s landbouwmachines en aggregaten.

Deze roetfilters vervuilen na verloop van tijd zoals de meeste dingen vervuilen bij (intensief) gebruik.

Wij hebben een methode ontwikkeld om deze roetfilters te reinigen en hiermee de aanschaf van een nieuw exemplaar door (zware) vervuiling uit te stellen!

Een win-win situatie zeggen wij; u bespaart geld door de investering voor een nieuwe roetfilter uit te stellen en kunt uw klant toch snel van dienst zijn!

Desgewenst zou u zelfs een ruilsysteem kunnen aanwenden:
De vervuilde roetfilters laat u reinigen en liggen na reiniging bij u klaar om uitgewisseld te worden met een vervuild exemplaar welke uw klant aanlevert.

Wij verzorgen het reinigen van roetfilters, u voorziet uw klant van een spoedige service en  plaatst het filter terug. Hiermee en bespaart hiermee tijd en geld en krijgt u er een tevreden klant voor terug!