Over ons

Home Over ons

Industrial Cleaning Europe VOF: Uitblinkers in reiniging!

In 1996 zijn wij van start gegaan. Onze vader, Willem van der Meulen is het bedrijf gestart en sinds 2015 zijn wij, Klaas en Paulina, eigenaar geworden van dit familiebedrijf!

Waar het bedrijf zich in het begin vooral richtte op het reinigen van rookgaskoelers en condensors hebben wij onze mogelijkheden inmiddels uitgebreid naar een (bijna) totaalassortiment aan reiniging van warmtewisselaars.

De rookgaskoelers en condensors zijn er natuurlijk nog steeds, maar ook platenwisselaars, motorwaterkoelers, tafelkoelers of intercoolers weten hun weg naar ons te vinden.

Met een gedreven en enthousiast gevoel en instelling zijn wij onze klanten graag van dienst! Want praatjes vullen geen gaatjes… Wij reinigen ze liever!

geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!