WKK en warmtewisselaars in de zorg

Home Voor wie? WKK en warmtewisselaars in de zorg
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

WKK en warmtewisselaars in de zorg

WKK en Warmtewisselaars in de zorg. Industrial Cleaning Europe  reinigt ook bij Bejaardenhuizen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en allemaal behoren ze tot de zorgsector. Ook binnen deze tak is er altijd voldoende werk aan de winkel. Veel zorgcentra beschikken ook over een WKK-installatie (warmtekracht installatie), om in (een gedeelte van) hun eigen energiebehoefte te voorzien. Deze WKK- installatie functioneert tevens als noodstroomvoorziening.

Het op locatie reinigen van een warmtewisselaar zoals bijvoorbeeld de rookgaskoeler die zich in een Warmtekracht installatie (WKK) heeft zo zijn voordelen. De werkzaamheden zijn snel afgerond en de installatie kan weer sneller draaien.Ook komt reiniging en vervanging van TSA’s (platenkoelers), condensors en oliekoelers aan de orde. Ook deze onderdelen dienen “met zorg te worden behandeld”

Reiniging motorsysteem.

Naast het reinigen van wisselaars leggen wij ons ook toe op het inwendig spoelen van de motor. Hierbij maken wij het systeem vrij van vaste of olieachtige vervuiling waardoor warmtewisselaars als platenkoelers minder snel vervuilen. Het gebeurt nog al eens dat platenkoelers snel en vaak vervuild raken. Dit kunnen wij voor u verhelpen door het systeem te reinige. Dit zorgt voor een betere warmte afgifte en minder storingen. Zie voor meer informatie het topic “reiniging motorkoelwatersysteem” en “Mobiele filter unit t.b.v. koelwatersysteem” voor een duidelijke toelichting hierover

Tenslotte is het in de zorg belangrijk dat alle eventuele noodstroomvoorzieningen stand-by blijven en het risico op uitval wordt verminderd.

Het is altijd dankbaar werk in de zorg. Ook voor degenen die technische werkzaamheden uitvoeren zoals wij bij Industrial Cleaning Europe.  Bij bijvoorbeeld het onderhoud aan machines van ziekenhuizen wéét je hoe belangrijk het is dat alles blijft draaien: geen stroom kan storingen veroorzaken met alle gevolgen van dien.

Redenen genoeg dus om te zorgen dat alles vlotjes verloopt en eventuele problemen snel op te lossen!