Mobiele filter unit voor het motorkoelwater systeem

Home Specials & Maatwerk Mobiele filter unit voor het motorkoelwater systeem
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Mobiele filter unit voor het motorkoelwater systeem

Het reinigen van warmtewisselaars is onze core business. Het reinigen van platenwisselaars is zoals u bekend, een belangrijk deel van ons reinigingsassortiment geworden.

Tegenwoordig komen we ook wel eens problemen tegen waarbij alleen het reinigen van een platenwisselaar niet volstaat, bijvoorbeeld omdat deze erg snel weer vervuild.
In zo’n geval blijkt vaak dat het CV/ motorkoel water dusdanig vervuild is dat zich bijvoorbeeld magnetiet (soort ‘zwarte vervuiling’), losse roestdelen of een andersoortige vervuiling voordoet in het CV/ motorkoelwater.

Een effectieve oplossing voor bovenstaand probleem is het reinigen van het motorkoelwatersysteem met een mobiele filter unit voor het motorkoelwater systeem. Wij hebben voor een aantal klanten die met dit probleem bij ons kwamen een mobiele filter gebouwd welke ingezet wordt voor dit probleem.

Dit mobiele filter kan door hen ingezet worden bij de betreffende installatie en filtert het CV/motorkoelwater zodat de problemen omtrent de snelle vervuiling van de platenwisselaar verholpen kan worden. Omdat het een mobiele filter betreft kan deze bij verschillende installaties worden ingezet!

De mobiele filter unit voor het motorkoelwatersysteem is  in staat vervuiling te filteren wat bestaat uit ‘vaste’ stoffen uit het CV/Motorkoelwater.

Olie valt hier niet onder en zal dan ook niet gefilterd kunnen worden. Zie voor oplossingen hiervoor de topic: “Reiniging motorkoelwatersysteem”