Warmtewisselaars in de Biogas sector

Home Voor wie? Warmtewisselaars in de Biogas sector
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Warmtewisselaars in de Biogas sector

biogas installatieWarmtewisselaars in de Biogas sector zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Al geruime tijd verrichten wij werkzaamheden met betrekking tot de Biogas. Een tak met een sterke opmars waar wij ons graag voor inspannen.In de hedendaagse maatschappij speelt het milieu een grote rol. Industrial Cleaning Europe respecteert het milieu. Reiniging binnen de biogas sluit dan ook goed aan bij onze idee├źn en opvattingen, namelijk dat we zuinig op onze natuur moeten zijn.

Het gebruik warmtewisselaars in de biogas sector is een uitstekende manier van energie gebruik. O.a. Veehouders, vuilstorten en de Rioolwaterzuiveringen gebruiken het vrijgekomen gas uit hun afvalproducten (mest, vuil enz.) als brandstof voor hun WKK (groene stroom).

Dit is niet alleen erg milieu-vriendelijk, het is natuurlijk ook erg fijn voor de portemonnee!