Zorgdragen voor uw reiniging

Home I.C.E. Zorgdragen voor uw reiniging
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Zorgdragen voor uw reiniging

Wanneer u constateert of vermoedt dat uw warmtewisselaar toe is aan een reiniging is het de volgende stap een reinigngsbedrijf in de arm te nemen die dit snel, effectief en grondig uitvoert.

Het niet op tijd reinigen van uw warmtewisselaar kan immers schade toebrengen en/of geld kosten. De warmtekrachtinstallatie kan zijn werk niet naar behoren uitvoeren wanneer bepaalde elementen als de rookgaskoeler of condensor niet genoeg warmte kunnen afgeven en de tegendruk van uw motot op gaat lopen.

Wij nemen u deze zorg graag uit handen en stropen de mouwen voor u op. De reiniging van uw rookgaskoeler of condensor wordt doorgaans bij u op locatie uitgevoerd door het toepassen van hogedruk en water. Dit maakt de uitvoering efficiƫnt, doelgericht en grondig. Grondig reinigen door alleen gebruik te maken van water? Jazeker! Grondig, vriendelijk voor uw materiaal en vriendelijk voor het milieu bovendien!