I.C.E.

Home I.C.E.
geen extra levertijd

Het I.C.E. ruilsysteem kan voor u uitkomst bieden! Dit is eenvoudig door uzelf te realiseren. Het gereinigde exemplaar ligt dan bij u klaar op de plank, klaar om omgeruild te worden voor een spoedgeval: geen levertijd, geen onnodige hoge kosten en tevreden klanten. Een win-win siituatie zeggen wij!

Gespecialiseerd in de industriële schoonmaak van warmtekracht installaties leveren wij de reinigingsdiensten voor degene die een reinigingsbedrijf zoekt dat:

• met de klant meedenkt
• met z’n tijd meegaat
• kwaliteit levert
• van korte lijnen houdt (niet van het kastje naar de muur)
• er geen doekjes omheen windt;
• geen lucht verkoopt; praatjes vullen geen gaatjes (wij reinigen ze liever)

De werkzaamheden binnen ons bedrijf zijn divers en zeer uiteenlopend. Waar wij hoofdzakelijk mee begonnen zijn is de industriële schoonmaak van rookgaskoelers, condensors, motorwaterkoelers, het wisselen hiervan en nog enige aanhangende werkzaamheden.
Maar de “tiid hâld gjin skoft” (de tijd staat niet stil) en het is belangrijk om te kunnen blijven voldoen aan steeds groeiende en uiteenlopende wensen van de klant.
Een greep uit onze meest voorkomende werkzaamheden:

Reiniging, vervanging of reparatie van onderstaande koelers d.m.v. ultrasoon reiniging en/of hoge -lage druk, en onderhoud plegen aan:

* warmtekrachtinstallatie;
* rookgaskoelers;
* rookgascondensors;
* platenkoelers;
* motorwaterkoelers;
* fanbanken;
* oliekoelers;
* noodkoelers;

* Bij al onze werkzaamheden wordt de installatie op verzoek en natuurlijk indien mogelijk “turn key” (startklaar) afgeleverd